TIIMI

Vuonna 1986 Jussi Hallikaisen ideasta syntyneen, alun perin kauppaliikkeiden äänimainontaan keskittyneen perheyrityksen ohjaksissa on Jussin tytär Sari, joka luotsaa ketterää tiimiään lempeän päättäväisellä otteella.

Työn ilo ja yksilön hyvinvointi on toimitamme lähtökohta. Töissä saa luvan kanssa pitää hauskaa ja juuri tekemisen riemusta syntyvät parhaat tarinat. Meidän tarinamme elää ja voi hyvin. Sitä syntyy lisää joka hetki.

TIIMI

Vuonna 1986 Jussi Hallikaisen ideasta syntyneen, alun perin kauppaliikkeiden äänimainontaan keskittyneen perheyrityksen ohjaksissa on Jussin tytär Sari, joka luotsaa ketterää tiimiään lempeän päättäväisellä otteella. Työn ilo ja yksilön hyvinvointi on toimitamme lähtökohta. Töissä saa luvan kanssa pitää hauskaa ja juuri tekemisen riemusta syntyvät parhaat tarinat. Meidän tarinamme elää ja voi hyvin. Sitä syntyy lisää joka hetki.

Sari Hallikainen

CEO
+358 44 3636 448
MailLinkedinInstagram

Sari johtaa BGMT:n toimintaa rennolla asenteella jo toisessa polvessa. Perheyritykseensä kasvanut nainen on uniikki yhdistelmä lujaa tahtoa ja luovaa hulluutta. Hän tuo iloa ja positiivisuutta jokaiseen tilanteeseen. Hän tietää mitä haluaa ja omaa myös rohkeutta lähteä tavoittelemaan sitä.

Intohimo kauniisiin asioihin, pitkä kokemus kuvatuotannosta sekä rautainen yrittäjäasenne on tehnyt Sarista visuaalisen sisällön arvostetun osaajan. Sari on paitsi pomo, myös ammattikuvaaja, joka taitaa niin liikkuvan kuin pysäytetyn kuvauksen sekä kuvankäsittelyn moninaiset mahdollisuudet. Hänellä on ilmiömäinen vainu siitä, millainen sisältö on juuri nyt kiinnostavaa ja tinkimätön tarve tuottaa laadukasta jälkeä. Sari toimii arvojensa näköisesti: aidolla, iloisella ja lempeällä otteella.

Tuomas Leskinen

COO
+358 44 979 4677‬
MailLinkedin

Ajattelevainen muusikko, joka pitää visuaalisten ja teknisten ongelmien ratkaisuista. Hän on lahjakas videokuvaaja, joka lentää korkealla droneilla, mutta käy lähelle ja henkilökohtaiseksi mikrolinssien kanssa tallentaakseen parhaimmat otokset videotasi varten. Tuomas tietää kaiken LED-paneeleista, screeneistä, kokoonpanoista ja -asennuksista, jotta luova sisältösi yltäisi täyteen potentiaaliinsa. Hän on ammattimaisen tehokas varustettuna uusilla ja tuoreilla ideoilla.

Kimmo Lesonen

Motion Graphics Designer
+358 50 911 6744
MailLinkedin

Visuaalinen visiönääri, jolla on paljon kokemusta ja joka näkee ison kokonaiskuvan. Kimmo on suuri sarjakuva-fani, joka rakastaa piirtämistä. Hän on työskennellyt tietokoneiden kanssa aikojen alusta ja on haka 2D ja 3D formaateissa, aina graafisesta suunnittelusta ja visualisoinneista videoeditointiin ja animaatioihin saakka. Hänen ystävällisyytensä ja kärsivällisyytensä ovat legendaarisia, joten tarvittaessa voit myös kysyä muutaman mindfulness vihjeen.

Antti Väisänen

Technical Production
+358 44 973 2367
Mail

Aina innokas oppimaan uusia asioita ja soveltaa oppimansa rohkeasti käytäntöön. Hän on diehard pelaaja, joka on kätevä käsistään sekä työkalujen että tekniikan kanssa. Hän katoaa varastoomme tunneiksi kasaamaan valtavia LED näyttöjä tullakseen vain takaisin toimistoon editoimaan kuvauspäivän materiaaleja. Hänen loistava huumorintajunsa on vertaansa vailla ja hänen sympaattinen savolainen luonteensa pystyy pitämään pokerinaaman kaikessa.