TAUSTAMARKKINAT BGMT TIIMI

Vuonna 1986 Juhani Hallikaisen ideasta syntyneen, alun perin kauppaliikkeiden äänimainontaan keskittyneen perheyrityksen ohjaksissa on Jussin tytär Sari, joka luotsaa ketterää tiimiään lempeän päättäväisellä otteella.

Olemme vuosien saatossa kasvaneet monipuoliseksi sisällöntuotantotaloksi, jonka eloisa ja liikkuvainen väki näkyy ja kuuluu monessa tilaisuudessa ja tapahtumassa. Meissä yhdistyy vahva ammattitaito ja se kuuluisa “pilke silmäkulmassa”. Rakastamme työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat intohimoisia tekemisiään kohtaan ja uskaltavat siirtää rajojaan sekä kokeilla jotain uutta.

Sari Hallikainen, Taustamarkkinat BGMT Oy.

Sari Hallikainen

CEO
+358 44 3636 448
MailLinkedinInstagram

Sari johtaa BGMT:n toimintaa rennolla asenteella jo toisessa polvessa. Perheyritykseensä kasvanut nainen on uniikki yhdistelmä lujaa tahtoa ja luovaa hulluutta. Hän tuo iloa ja positiivisuutta jokaiseen tilanteeseen. Hän tietää mitä haluaa ja omaa myös rohkeutta lähteä tavoittelemaan sitä.

Intohimo kauniisiin asioihin, pitkä kokemus kuvatuotannosta sekä rautainen yrittäjäasenne on tehnyt Sarista visuaalisen sisällön arvostetun osaajan. Sari on paitsi pomo, myös ammattikuvaaja, joka taitaa niin liikkuvan kuin pysäytetyn kuvauksen sekä kuvankäsittelyn moninaiset mahdollisuudet. Hänellä on ilmiömäinen vainu siitä, millainen sisältö on juuri nyt kiinnostavaa ja tinkimätön tarve tuottaa laadukasta jälkeä. Sari toimii arvojensa näköisesti: aidolla, iloisella ja lempeällä otteella.

Tuomas Leskinen.

Tuomas Leskinen

COO
+358 44 979 4677‬
MailLinkedin

Ajattelevainen muusikko, joka pitää visuaalisten ja teknisten ongelmien ratkaisuista. Hän on lahjakas videokuvaaja, joka lentää korkealla droneilla, mutta käy lähelle ja henkilökohtaiseksi mikrolinssien kanssa tallentaakseen parhaimmat otokset videotasi varten. Tuomas tietää kaiken LED-paneeleista, screeneistä, kokoonpanoista ja -asennuksista, jotta luova sisältösi yltäisi täyteen potentiaaliinsa. Hän on ammattimaisen tehokas varustettuna uusilla ja tuoreilla ideoilla.

Kimmo Lesonen.

Kimmo Lesonen

Visual Designer
+358 50 911 6744
MailLinkedin

Visuaalinen visiönääri, jolla on paljon kokemusta ja joka näkee ison kokonaiskuvan. Kimmo on suuri sarjakuva-fani, joka rakastaa piirtämistä. Hän on työskennellyt tietokoneiden kanssa aikojen alusta ja on haka 2D- ja 3D-formaateissa, aina graafisesta suunnittelusta ja visualisoinneista videoeditointiin ja animaatioihin saakka. Hänen ystävällisyytensä ja kärsivällisyytensä ovat legendaarisia.

Antti Väisänen.

Antti Väisänen

Technical Production
+358 44 973 2367
Mail

Aina innokas oppimaan uusia asioita ja soveltaa oppimansa rohkeasti käytäntöön. Hän on diehard pelaaja, joka on kätevä käsistään sekä työkalujen että tekniikan kanssa. Hän katoaa varastoomme tunneiksi kasaamaan valtavia LED näyttöjä tullakseen vain takaisin toimistoon editoimaan kuvauspäivän materiaaleja. Hänen loistava huumorintajunsa on vertaansa vailla ja hänen sympaattinen savolainen luonteensa pystyy pitämään pokerinaaman kaikessa.

Minna Miettinen

Business Value Designer
+358 44 978 6140
MailLinkedin

Luova ideanikkari, joka tuo jokaiseen projektiin mukaan muotoilijan näkemyksen sekä myynnillisen ymmärryksen. Minnan hihat kääriytyvät vauhdilla joka tilanteeseen, oli kyseessä sitten markkinointi, palvelumuotoilu tai myyntiprosessin kehittäminen. Tämä värikkään valloittava persoona on aina toimistolla ensimmäisenä ja hänen tehokkuutensa näkyy ja kuuluu, kun hän ottaa asiakkaat hellään huomaansa, varmistaen, että homma on kaikilta osin hallussa.

TIETOINEN LÄSNÄOLO

AIDOT SUHTEET

TEKEMISEN RIEMU

ROHKEUS UUDISTUA

TAVOITTEELLINEN TEKEMINEN