nuolet
nuolet

LED-LATTIA

Rakennamme mielenkiintoisia ja huomiota herättäviä sisältöjä, jotka tuovat tiloihin ja tapahtumiin elävyyttä sekä luovat elämyksiä.

Olemme kehittäneet tapahtumien, kampanjoiden sekä tilojen käyttöön LED-screen-teknologiaan perustuvan tuotekokonaisuuden sekä digitaalisen pelialustan, joka mahdollistaa asiakkaita aktivoivan, elämyksellisen sisällön toteutuksen kustannustehokkaalla ja laadukkaalla tavalla. Uusi tekninen pelialusta luo monipuolisia mahdollisuuksia vaihtuvalle ja vuorovaikutteiselle sisällölle.

Viihdyttävien pelien lisäksi alustaa voidaan käyttää mm. terveydenhuollossa potilaiden kuntoutukseen tai opetustarkoituksiin lapsille.

MAINONTA

Pelilliset ja visuaaliset kokemukset ovat merkittävä osa elämyksellistä kokonaisuutta, joka parhaimmillaan toimii yrityksesi tai tapahtumasi markkinointina. Interaktiivisia LED-pintoja voidaan hyödyntää tehokkaasti myös mainoskäytössä joko peleihin upotettuina elementteinä tai jokaisen pelitapahtuman jälkeen ajettavana mainosspottina. Näin ne tarjoavat tapahtumien ja tilojen sidosryhmille mielenkiintoisia näkyvyyspaikkoja sekä sitouttavat asiakkaita ja kävijöitä.

KYSY LISÄÄ:
Tuomas Leskinen
TUOMAS LESKINEN
COO

+358 44 979 4677

Mail
REFERENSSIT:

Kuopion Uimahalli, Kuntolaakso

nuolet