et_breaker_01

LED-MODUULIT

LED-moduulien käyttö tapahtumissa perustuu niiden muokattavuuteen, tarkkuuteen sekä monipuoliseen käytettävyyteen.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan LED-moduuliemme tarkkuus on huippuluokkaa, myös läheltä katsottuna. Ne muuntautuvat käyttötarkoituksen ja sisällön mukaan eri muotoihin, tiloihin ja sääolosuhteisiin. Säänkestävyytensä sekä loistavan valotehonsa ansiosta moduuleja pystytään käyttämään sekä sisä- että ulkotapahtumissa.

Tekniikan ihmemiehemme toimittavat ja asentavat erilaiset kokoonpanot sekä hoitavat esitysvalvonnan puolestasi. 

et_breaker_01

LED-VISUALISOINNIT

Käsikädessä LED-teknologian kanssa kulkee sisällöntuotannon osaaminen sekä erityisesti screen-ratkaisuille suunniteltu sisältö.

Etsimme kanssasi juuri sinun tapahtumaasi parhaiten sopivan kokonaisratkaisun visuaalisen näyttävyyden, tapahtuman tarinankerronnallisuuden ja teknisen toimivuuden maksimoimiseksi. Näin saat kiinnitettyä vieraasi huomion ja edistät heidän positiivisten kokemustensa jakamista sosiaalisessa mediassa.

Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä graafisia visualisointeja urheilu- ja konserttitapahtumiin sekä luomme huomiota herättäviä elementtejä messuille, kauppakeskuksiin sekä muihin yleisötiloihin.

LED PYLVÄS

LED Pylväät toimivat tapahtumasi katseen vangitsijoina joko lavalla, sisääntulossa tai vähän kapeammissa tiloissa. Pylväät ovat erittäin nopeita pystyttää ja purkaa, joten ne ovat varsin kustannustehokas ja ekologinen tapa tuoda tapahtumasi visuaalista ilmettä vieraiden nähtäville.

Tornien värimaailma ja grafiikka räätälöidään toiveidesi mukaan kuhunkin tapahtumaan sopivaksi. LED Pylväät voivat toimia visuaalisina elementteinä tai niillä voi esittää esimerkiksi tapahtuman esiintyjien nimet sekä aikataulutiedot.

LED TORNI

Koska innostumme erilaisista sisällöistä ja kaikki sisältö tehdään katsottavaksi, tarjoamme niiden esittämiseen myös sopivimmat ratkaisut sekä vaihtoehtoja perinteisten näyttöratkaisujen rinnalle.

LED Torneilla herätät tilaisuudessasi huomiota tornien muodon ja valotehon ansioista tavallisia infonäyttöjä paremmin. LED Tornien avulla voit kasvattaa tapahtumasi mainostuloja sekä hyödyntää useampaan suuntaan olevat näyttöpinnat tehokkaammin, koska sisällön saa kiertämään kaikilla pinnoilla katkeamattomasti.

LED SEINÄ

Varmistamme, että vieraasi näkevät tapahtumassasi kaikista tärkeimmät hetket ja informaatiosekä saavat mieleenpainuvan visuaalisen elämyksen. Näin onnistut luomaan onnistuneen tapahtuman, ja onnistuneista tapahtumista puhutaan pitkän aikaa. 

LED Seinillä korostat tapahtumassasi viestintää niin viihdesisällöissä kuin asiapainoisessa tiedotuksessa. Seinät soveltuvat sekä pieniin että isoihin tapahtumiin, koska moduuleistamme pystytään rakentamaan erilaisia kokoonpanoja monessa eri koossa tilasi ja tarpeesi mukaan. Lisäksi moduuliemme tarkkuus mahdollistaa pienemmätkin screenit lähempää katsottuna.

LED Seinien avulla voit myös sitouttaa yleisöäsi ottamalla heidät mukaan viihdyttävän sisällön luomiseen. Näistä vaihtoehdoista tunnetuin on someseinä.

et_breaker_05
et_breaker_05

KIINTEÄT ASENNUKSET

Ammattitaitoisen tiimimme tieto-taito ja kokemus asennuksista ja tilavisualisoinneista takaavat turvallisen ja kestävän palvelukokonaisuuden kiinteiden näyttöpintojen asentamiseksi.

Yhteistyökumppanimme varmistavat LED:ien standardienmukaisuuden suoraan tehtaalla valmistusmaassa ja takaavat laadukkaat toimitukset perille saakka.

Olemme asentaneet menestyksekkäästi kiinteitä LED-pintoja mm. jäähalleihin, kauppojen ulkoseiniin sekä erilaisiin urheilutiloihin.

KALUSTON VUOKRAUS

Meiltä saat vuokrattua myös pelkän tekniikan. Teemme yhteistyötä monen tapahtumajärjestäjän, tekniikantoimittajan sekä tuotantoyhtiön kanssa ja meille on tärkeintä, että lopputuloksesta tulee onnistunut kokonaisuus.

Vuokrattavaan laitteistoon kuuluvat korkealaatuiset tapahtumatekniikan tuotteet kuten LED-seinät, TV-näytöt, videotykki ja äänentoistolaitteet. Laitevuokra onnistuu niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin ja juuri siksi ajaksi, kuin niitä tarvitset.

KYSY LISÄÄ:
Tuomas Leskinen
TUOMAS LESKINEN
COO

+358 44 979 4677

Mail
REFERENSSIT:

Kuopio Wine Festivals
Jääkiekkogaala, Vierumäki
Matkus Shopping Center
Savonian ammattikorkeakoulu
KuPSin mestaruusjuhlat

KIINTEÄT ASENNUKSET:

Olvi Areena, KalPa & Caverion
Kuopio-halli
K-Market Konnevesi
IPK, Iisalmi
Kuopion Uimahalli, Kuntolaakso