SISÄLLÖNTUOTANTO

Tuotamme sisältöjä, joilla on tavoite ja merkitys. Taustamarkkinat BGMT:llä on yli kolmekymmenvuotinen kokemus markkinoinnista, video-, kuva- ja äänituotannosta sekä syvällistä ymmärrystä digitaalisista kanavista. Haluamme saada sisällöillämme katsojan sydämen tykyttämään.

TAPAHTUMATEKNIIKKA

Onnistuneista ja koskettavista tapahtumista puhutaan vielä vuosien jälkeenkin. Tuotamme elämyksiä näkyvyyden kautta – olemme luotettava kumppanisi tapahtumasi teknisen tuotannon sekä kuvatuotannon ratkaisuissa.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Autamme sinua saamaan kaiken irti digitaalisista kanavistasi. Luomme ensin strategian, sitten sisällön sekä julkaisemme materiaalin ja hallinnoimme eri kanavia seuraten julkaisujen menestystä ja sitouttavuutta. Tavoitteenamme on nostaa yrityksesi esiin muiden joukosta.

MARKKINOINNIN SUUNNITTELU

Olemme kumppanisi liiketoimintasi kehittämiseksi, brändisi tunnettuuden sekä myyntisi kasvattamiseksi. Innostava asiantuntijatiimimme markkinatutkimuksen, brändäyksen ja markkinoinnin kentiltä takaa sen, että saat parhaan mahdollisen työryhmän yrityksesi tueksi. Ratkaisemme liiketoimintasi haasteet luovalla tavalla.