“Kuopion kaupunginorkesteri tarvitsi kokonaisvaltaista striimauspalvelua, striimaamista tarvittavaa henkilöstä ja laitteistoa. Taustamarkkinat on luotettava yhteistyökumppani, yhteistyö on sujuvaa, luontevaa ja tasalaatuista ja heidän kanssaan voidaan keskustella asioista, tarkentaa toiveita ja esittää lisätoiveita matkan varrella joustavasti”

prepula
Elina Prepula
Kuopion Kaupunginorkesterin Tuottaja
kalpa
Pasi Kuivalainen
Myynti- ja asiakkusjohtaja
Kalpa Hockey Oy

“Yhteistyö Taustamarkkinoiden kanssa on sujunut erinomaisesti, aikataulut ovat pitäneet, on luotettava kumppani, yhteistyö on ollut aina helppoa. Taustamarkkinat ovat tehneet ammattimaisesti ne mitä on pyydetty ja saatu jopa välillä hienompaa ja parempaa mitä olemme odottanut ja tilannut. Pitkän yhteistyön perusteella uskallan suositella taustamarkkinoita, se on luotettava, ammattitaitoinen ja vielä Kuopio Pohjois-Savon alueella paikallinen, voin suositella lämpimästi.”

“Savolainen osaaminen, savolaisella viekkaudella lisättynä on tänä päivänä Taustamarkkinoiden kruunun jalokivi. Yritykseltä löytyy kaikki mitä tämän päivän yritys tarvitsee. Vahva suositus meidän jäsenyhdistyksemme kautta tulee Taustamarkkinoiden suuntaan. Yhteistyö lyhyesti kuvattuna Taustamarkkinoiden kanssa: HELPPOA, YKSINKERTAISTA, TEHOKASTA JA AMMATTITAITOISTA!”

ripatti
Timo Ripatti
Puheenjohtaja
 Suomen Sahayrittäjät Ry
Uef_logo
Zinab Elgundi
Coordinator
University of Eastern Finland

“Kiitämme tiimimme puolesta ja vakuutamme teille, että suosittelemme palveluitanne luottavaisin mielin kollegoillemme tulevaisuudessa. Erityiset kiitokset ja kehut menevät Tuomakselle ja Kimmolle. Tuomas teki hyvää työtä ja kuvasi meille haastattelut ja suunnitteli videot. Kimmon kanssa on ilo työskennellä ja ihailen hänen ammattitaitoaan “

“Projekti sujui kaikkinensa todella hyvin ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhön. Tiimi hoiti teknisen kokonaisuuden ammattimaisesti unohtamatta aivan viime metreillä ilmenneitä muutos toiveita. Tekemisestä välittyi hyvällä tapaa rauhallinen ja varma ote, mikä myös sujuvoitti kokonaistuotantoa.”

CE96F5A4-5A6D-4168-9391-448D6E8C046F
Tiina Hartikainen
Projektikordinaattori
Kuopion alueen kauppakamari
Tytöt pelaamassa lattiapeliä.
Ilja Venäläinen
Liikuntapalvelusuunnittelija
Kuopion Kaupunki

“Kuopion uuteen kuntolaakson uimahalliin haluttiin tekemistä lapsille ja nuorille. Taustamarkkinat toimitti meille LED-lattian, jossa lapset voivat viettää aikaa.  Yhteistyö sujui Taustamarkkinat BGMT kanssa sujuvasti ja pääsimme vaikuttamaan itse lopputulokseen paljon”