Yleinen

Olimme otteluisäntänä 4. välieräottelussa KalPa – Lukko lauantaina 21.3.2015.

Halusimme toteuttaa otteluisännyysiltana osan ideoistamme, joita vuosien ja kokemusten karttuessa olimme saaneet.

LED screenit mahdollistavat tapahtumissa paljon ja ensimmäisenä halusimme toteuttaa näyttävän sisääntulon halliin. LED portti näkyy kauas ja porttiin on mahdollista toteuttaa niin videomateriaalia kuin lisätä näyttävyyttä graafisin elementein. Ja tapahtumaan osallistujien ensireaktio olivat lähinnä yksisanaisia eli ”Wau” tai ”Oho”. Ja tätä reaktiotahan tapahtumajärjestäjät aina hakevat!

Lauantaiksi teimme porttiin pelaajaesittelyn ja tervetulotoivotuksen sekä tietysti lisäsimme omaa graafista mainontaa. Videoefektit todellakin pääsevät oikeuksiinsa portissa. Ja mikä parasta – materiaali näkyi todella hyvin vaikka aurinko paistoikin suoraan porttiin..

Hallin käytäville ja sekä Huippu KalPa-klubille laitoimme muutaman lisänäytön, jossa pyöritimme kuvaamiamme esittelyvideoita sekä omaa mainontaamme.

Varsinkin B-tasanteen yläpuolella oleva näyttö näkyi kauas ja sopivasti Olvi Hall of Fameen. Tällaisella ratkaisulla otteluisäntä saa roimasti lisänäkyvyyttä myös erien aikana eli kenellekään ei jää epäselväksi kenen ilta on kyseessä.

Täydensimme näkyvyyttämme ottelun aikana tietysti normaaleissa otteluisännän mainospaikoissa, mutta myös yleisön aktivointikohdissa. Musiikkiamme on soinut KalPan otteluissa jo monen vuoden ajan, mutta graafisilla elementeillä jo tutuksi tulleisiin taputus-videoihin saadaan roimasti lisää mielenkiintoa. Ja tähän kun yhdistetään synkronoidusti pitkä LED-aita niin jälleen kokonaisuus näyttää hyvältä ja suunnitellulta.

Muita kuutiolle tuomiamme elementtejä olivat: Erätaukojen kuva-arvoitukset, pelaajaesittelyt lämmittelyn aikana sekä yleisön bongaus pelin aikana.

Ottelun jälkeen lehdistötilaisuus streamattiin ensimmäistä kertaa livenä nettiin ja tämä on varmasti mukava lisä katsojille jatkoa ajatellen. Periaatteessa streamiin voi ajaa myös otteluisännän sekä seuraavan ottelun mainokset.

Kokonaisuutena ilta oli varsin onnistunut ja tietysti parhainta olisi ollut, jos numerot taululla olisivat olleet hieman toiset.

Takataskuun jäi vielä ideoita tulevaisuutta varten, mutta kuten vanha sanonta kertoo – ei makeaa mahan täydeltä.

Katso otteluisännyysillan Making of-video Made By Bgmt-kanavalta

[cycloneslider id=”kalpa-bgmt”]

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment