Videoita, videoita

Videotuotantojen mahdollisuuksista, katsojamääristä ja tuotantojen tärkeydestä puhutaan koko ajan enemmissä määrin.

On sanomattakin selvää, että videotuotantojen määrä on kasvussa siinä määrin että perinteiset mainostoimistotkin kokevat painetta kehittää omaa videotuotantoaan puhumattakaan tee-se-itse videoista, joille löytyy luonnollisesti oma paikkansa valtavassa videovirrassa.

Itse koen, että videotuotantoja voi ja kannattaakin hyödyntää monella eri tavalla. Kokonaisuus on se mikä ratkaisee sekä tietysti oikeat mediavalinnat tavoiteltuun tulokseen.

Olemme kehittäneet työnkulkuamme, videoiden jälkituotantoa sekä luonnollisesti uusineet kalustoamme. Pyrimme myös siihen, että meillä on oikea ihminen oikeassa paikassa tekemässä oikeaa juttua eli yhdessä videossa on useamman ihmisen kädenjälki – eikä pelkästään ajatuksen tasolla vaan konkreettisesti eri työvaiheissa. Eikä siinä ole vielä mukana äänimaailman tuomaa lisää.

Valaisuun, kuvakerrontaan ja mallityöskentelyyn olemme hakeneet lisäoppia viimeisen 2,5 vuoden ajan ja se on tuonut merkittävän lisän sisältöön.

Lisäksi otamme tuotannossamme huomioon muutkin formaatit kuin ”nettivideon”. Tarjoamme asiakkaillemme samalla materiaalintuotantoa mm. infonäyttöihin sekä TV-mainoksiin.

Mikä tekee sinun mielestäsi hyvän videon?

Sari Hallikainen

Taustamarkkinoiden yrittäjä toisessa sukupolvessa. Unelmoi, suunnittelee ja toteuttaa. Innostuu helposti ja kovaa. Vapaa-ajallaan treenaa ja joogailee.