Slide background

SARI HALLIKAINEN

Toimitusjohtaja

Sari johtaa BGMT:n toimintaa rennolla asenteella jo toisessa polvessa. Perheyritykseensä kasvanut nainen on uniikki yhdistelmä lujaa tahtoa ja luovaa hulluutta. Alituinen opintie ja pitkä kokemus kuvatuotannosta sekä yrittäjäasenteen imeminen äidinmaidossa on tehnyt Sarista visuaalisen sisällön arvostetun osaajan.

Sari on paitsi pomo, myös kuvaaja, joka taitaa niin liikkuvan kuin pysäytetyn kuvauksen ja kuvankäsittelyn salat. Hänellä on ilmiömäinen vainu siitä, millainen sisältö on juuri nyt kiinnostavaa ja tinkimätön tahdo tehdä laadukasta jälkeä. Sari toimii arvojensa näköisesti: aidolla, iloisella ja lempeällä otteella
Slide background

KIMMO LESONEN

Jälkituotanto

Pakkomielteisesti luomiseen suhtautuva, mutta muutoin varsin lempeä Kimmo on aloittanut uransa muutaman vuoden ikäisenä piirtämällä äitinsä iloksi synnyinkotinsa seiniin ja tapetteihin. Alati uutta oppia ammentava mies on ottanut aimoharppauksen kohti suurempia pintoja. Hän luonnehtii työtään pienten elokuvien luomiseksi ja sitä se totta vie onkin.

Taustamarkkinoilta Kimmo on löytänyt unelmiensa työn lisäksi avovaimonsa ja appiukkonsa. Sarjakuvista ja filosofiasta inspiraationsa ammentavan miehen työkuvaan kuuluu grafiikan suunnittelu, videokuvan jälkituotanto ja kompositio. Kimmo odottaa miltei aina innolla, mitä huominen tuo tullessaan.
Slide background

TUOMAS LESKINEN

Kuvaaja / Led-teknikko

Räväkästä ulkoasustaan huolimatta Tuomas on alkujaan västinniemeläisiä maatalonpoikia. Luonto elää miehen sielussa edelleen eikä cityelämä Savon pääkaupungissa ole kukistanut katsetta, joka näkee hetken hienoimmillaan ja vangitsee sen henkeäsalpaaviksi videoiksi ja kuviksi.

Kuva ja ääni ovat läsnä musiikkia harrastavan Tuomaksen työssä ja vapaa-ajassa. Mies kuvaa BGMT:lla liikettä niin videolle kuin screenillekin. Sitä taltioidaan maasta käsin laadukkailla laitteilla sekä ilmasta käsin kopterikameralla. Tuomaksen käsissä syntyy myös laadukasta still-materiaalia. Media-alaa ja visuaalista viestintää opiskelleen Tuomaksen tekemisen vahva tieto-taito syntyy työnilosta.

Slide background

JUSSI HALLIKAINEN

Senior Advisor

Jussi eli Jussukka on Taustamarkkinoiden isä. Tunteella ja palolla elävä miehen päässä syttyi lamppu kansalliskaupassa 30 vuotta sitten. Idea johti yritykseen, joka kertoo ääni- ja myöhemmin myös kuvatuotannon keinoin ihmisille, mitä olisi syytä ostaa. ”Pidä ääntä itsestäsi” on yrityksen tunnettu slogan ja sitä Jussi elää todeksi omassa elämässään päivittäin.

Harmittoman ulkoasun alla on nopea ja nokkela mies, joka kuljettaa pientä kaaosta mukanaan. Savolaiskarjalainen viäräleukaisuus paljastuu jo lyhyessä tuttavuudessa. Jussin idearikkautta säännöstelee ainoastaan 10 minuutin välein kuuluva ruokakellon kilkatus. Toimistolla hämmennystä aiheuttaakin miehen loputon ruokahalu, joka ulottuu myös toisten eväisiin. Semisti eläkkeellä oleva Jussi talvehtii Espanjan lämmössä ystävänsä San Miguelin seurassa tonnikala pääasiasiallisena ravinnonlähteenään.
team_image

Sari Hallikainen

Toimitusjohtaja

sari at bgmt.fi
044 3636448

team_image

Tuomas Leskinen

Kuvaaja/ Led-teknikko

tuomas.leskinen at bgmt.fi
040 7079433

team_image

Kimmo Lesonen

Jälkituotanto

kimmo at bgmt.fi
050 9116744

team_image

Jussi Hallikainen

Senior Advisor

jussi at bgmt.fi
044 3636450