Voisi ottaa kehuna..

Näin kommetoi Rustikin keittiömestari Juhani Pennanen, kun en voinut 6kk lihansyöntitauon jälkeen kieltäytyä edessäni olevasta, juuri grillistä ulostulleesta, sormisuolalla maustetusta lihapalasta. Voi todellakin ottaa kehuna 😉 Oli aivan mielettömän näköinen, mutta vielä mielettömämmän makuinen.

”Eksyimme” Rustikin keittiöön kuvausten tiimoilta, sillä saimme tehdä PeeÄssälle videotuotantoa uudistuvan Ravintola Rustikin myötä. Alunperin ajatuksena oli tehdä TV-mainos, mutta loppupeleissä otimme myös muutaman valokuvan sekä koostamme materiaalista myös pidemmän esittelyvideon.

Uudistumisen myötä Rustikin keittiön laitteistoon tuli vahvistusta, sekä viini- ja olutpuoli laajentui. Eli varsin oivat eväät vaikka vähän pidemmällekin illanvietolle. Tältä pohjalta lähdimme myös toteuttamaan itse mainosta.

Mainokseen haluttiin rentoa fiilistä ja se olikin aidosti läsnä kuvauksissa. Esiintyjät olivat entuudestaan tuttuja toisilleen, joten juttu luisti ihan luonnostaan. Myös puitteet ovat Rustikissa kuvauksille aivan otolliset.

Rustik_2

Muutama instakuva päivästä.

Stailaajana/ meikkaajana meillä oli jälleen Alësha. Yhteinen sävel löytyi stailauksen suunnan suhteen heti. Alëshan moodboard oli juuri sitä, mitä itsekin olin ajatellut. Nämä kauniit vaatteet löytyivät merkkiliikkestä, Ninasta ja Henristä. Huhu kertoo, että vaatevalinnat miellyttivät myös malleja ja asukokonaisuudet saattavat näkyä katukuvassa uudemmankin kerran.. 😉

Kaiken kaikkiaan tätä projektia oli varsin mukava tehdä. Ihan jo pelkäästään aiheen ja kuvaukseen osallistuneiden ihmisten takia. Haimme myös editointiin ja värimäärittelyyn hieman uudenlaista suuntaa, joka on aika ajoin varsin innostavaa. Ja sillä suunnalla pysytään jatkossakin. Mainoksesta on nimittäin tullut hyvin positiivista palautetta. Valmiin tuotoksen voitte nähdä tästä:

 

 

 

 

 

Kun perjantaina 22.1 klo.14 Rustikin uudistuminen tulee viralliseksi, suosittelen teitä kaikkia käymään maistamassa kaupungin parasta lihaa. Tämän allekirjoittaa varmasti koko kuvausryhmä.

 

http://ravintolarustik.fi/

http://www.ninahenri.com/

Sari Hallikainen

Taustamarkkinoiden yrittäjä toisessa sukupolvessa. Unelmoi, suunnittelee ja toteuttaa. Innostuu helposti ja kovaa. Vapaa-ajallaan treenaa ja joogailee.