Slide background
Slide background
Slide background

Kuva & Ääni

Taustamarkkinat on tunnettu kuvan ja äänen ykköstekijä alueellaan. Saamme kiitosta taidokkaista televisiomainoksistamme ja videoistamme. Synnytämme joukosta edukseen erottuvat radiomainokset, spiikit ja äänitykset. Liikkuvan kuvan ohella toteutamme studio- ja miljöökuvaukset still-kuvina vankalla ammattitaidolla. Kalustomme ja osaamisemme on vertaansa vailla. Kuva- ja äänistudiomme sijaitsee Kuopion Leväsellä ja liikkuu projektin mukaan tilasta toiseen.

 

Kuvaus

Ideoimme ja toteutamme still-kuvat ja mainoskuvaukset studiolla, miljöössä tai asiakkaan tiloissa. Visuaalinen taitomme tuottaa viimeisteltyä jälkeä. Kuvauksiin järjestämme tarvittaessa esiintyjät, stailauksen ja meikkauksen.

 

Videokuvaus

Teemme mainosvideot, yritys- ja tuotevideot, dokumentit, tapahtumakoosteet ja tallenteet. Esityskanava voi olla televisio, www-sivusto, somekanava, infotaulu tai tapahtuman screen. Toteutamme käsikirjoitukset ja kokonaisvaltaiset tuotantotyöt esiintyjineen.

 

Ilmakuvaus

Olemme ilmakuvan ykkösosaaja, joka toteuttaa laadukkaat still- ja videokuvaukset ilmasta käsin ammattikäyttöön tarkoitetulla kopterikameralla. Ilmakuvat voidaan liittää osaksi mainoskampanjaa tai toteuttaa omana kokonaisuutenaan.

 

Animaatiot

Taitavan tiimimme käsissä syntyvät niin 2D kuin 3D animaatiot sekä grafiikat videoihin käytettäväksi some-kanavilla, televisiomainoksissa tai vaikkapa yrityksen www-sivuilla.

 

Äänimainonta

Äänimainonnan kolmekymmenvuotinen kokemuksemme ja ajanhermolla oleva osaamisemme tuottaa erottuvia radio-, myymälä- ja tapahtumamainoksia sekä spiikkejä. Spiikit voidaan tehdä studiollamme, asiakkaan tiloissa tai miljöössä.

Videotuotanto esimerkit: