Fiilistä peliin!  Ja reilusti enemmän tilaa yhteistyökumppaneille!

Viime viikonloppuna Leppävirran uudella Vesileppis Areenalla Suomen lentopallomaajoukkue kohtasi kaksi kertaa Iranin maajoukkueen. Edellisissä MM-kisoissa Iran oli 6. ja Suomi 9.  Maailman huippumaita siis molemmat.

Vesileppis Areenan pomot Tatu Säisä ja Antero Asikainen halusivat alusta pitäen rakentaa tapahtuman hyödyntäen myös uutta teknologiaa. Pohdinnan tuloksena tuloksena rakensimme Leppävirralle isommista tapahtumista tutut led-aidat mainoksille. Led-aidoilla pyöritettiin sekä lentopalloliiton sponsoreiden että paikallisten yrittäjien mainoksia. Kaikki MadeByBgmt.

Led-näytöt jo sinänsä antavat modernin kuvan tapahtumasta samalla kun ne moninkertaistavat mahdollisuuden myydä mainostilaa.

Uutena oli päätuomarin molemmin puolin oleva led-aita, josta osa oli 2 m. korkea. Sillä esitettiin normaalien mainosten lisäksi pelaajien kehoituksia yleisön aktivoimiseksi. Pelaajien kehoitukset käytiin nauhoittamassa edellisellä viikolla Kuortaneella.

Viikonlopun ottelut osoittautuivat suosituiksi ja molempina iltoina sali oli loppuunmyyty. Viereisen Vesileppiksen ravintola tarjosi omille asiakkailleen mahdollisuuden seurata peliä kolmesta televisiosta ja yhdeltä valkokankaalta. Pelit myös striimattiin nettiin.

Jussi Hallikainen

BGMT