Digi & Some

Olemme visuaalisesti hurmaavan videokuvan ja rikkaiden tarinoiden tuottaja, joka luo digitaaliseen ja sosiaaliseen mediaan unohtumattomia sisältöjä. Olemme apunasi, kun tarvitset osaajan koukuttavan näkyvyyden suunnitteluun, tuottamiseen ja julkaisuun. Teemme yksittäiset kampanjat ja toimimme kuukausisopimuksella pitkäaikaisena kumppaninasi digi- ja somemaailmassa. Intohimomme on tehdä näkyväksi uusia ilmiöitä asiakkaamme hyvää palvelevalla tavalla. Tunnemme nykyaikaisen median parhaat keinot tarinoiden levittämiseen. Tuotamme uniikin sisällön kaikkiin tärkeimpiin kanaviisi, kuten Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin, LinkedIniin, Youtubeen sekä www-sivuillesi.

 

Digimarkkinointi ja –suunnittelu

Olemme kumppanisi kokonaisvaltaisen diginäkyvyyden suunnittelussa ja toteutuksessa. Laadimme kanssasi askelmerkit konkreettisine tavoitteineen, joita teemme todeksi sisällöntuotannon keinoin.

 

Somemarkkinointi ja –suunnittelu

Autamme sinua suunnistamaan somekanavien viidakossa, etsimme tavoitteitasi parhaiten palvelevat kanavat ja suunnittelemme sisällöt, jotka tekevät tavoitteesi todeksi ja edustavat yrityksesi persoonaa. Toteutamme someen yksittäiset kampanjat sekä pitkäaikaiset yhteistyöprojektit kuukausisopimuksella.

 

Digin ja somen sisällöntuotanto

Tuotamme digi- ja some-kanavillesi yksittäiset tekstit, mainokset, tarinat, kuvat ja videot. Meillä on tuntemus sosiaalisen median ajankohtaisista tuulista ja vainu siitä, mikä juuri sinun kohderyhmääsi kiinnostaa.